31 januari

Moshi Moshi!  (≡^∇^≡)
Har nyss ätit pizza och kollat på Nobuta Wo Produce<3 cawaii så söt japansk drama<3 me lik iラブラブ!
hihi är mätt och belåten och nästan på humör för att gå ut o springaあし haha men det ska ja inte gör då blir jag väl sjuk chei igen.
naj  (@ ̄ρ ̄@)zzzz nu ska jag försöka sluta gäspa och göra något vettigare. haha vi hörs. chu chu<3
ドキドキ

morgontrött

Moshi Moshi!!!
Zzzz vad morgontrött man kan vara då.
mm kaffe コーヒー och upppiggnade musik det borde hjälpa:P shy boy カラオケ
ingen kisse som han och väcka mej idag var redan vaken när han kom:)
men men seg dag känns det som 10-18 tror ja praktiken är. kommer inte orka, fortfarande lite sjuk men kan inte stanna hemma denna veckan också dessutom är febern borta bara halsen som är kvart fortfarande. får hålla mig road med sms när jag är uttråkad携帯 haha^^, brukar funka.
nae om man skulle gå och göra sig iordning kanske så man kommer i tid:P haha inte för det tar lång tid att gå dit men e seg så tar säkert en kvart för mig att dra mig dit^^ haha. vi hörs. (^з^)-☆Chu!!
lär mig rita snyggare manga tack:P haha

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

första dagen på praktiken imorgon, wish me luck.
va har hänt annars då? öm e brunett eller typ ljusbrun/mörk blond:P mer min naturliga hårfärg fast brunar då:P
charmig osminkad mej javisst:P har inte orkat tagit en bättre:P
så seeeeg e jag liksom. min röst e fortfarande mupp men ingen feber så det känns lungt att gå till praktiken nu. skönt knarka halstabletter typ hela helgen.
charmig bild på emma och mej när jag var i norrk:P haha fun times:P
seriöst varför blekte jag mitt hår blondt? kan någon lära mej att hålla fingrarna i styr när det kommer till hårfärger:P haha ja lär mej aldrig ändå vet jag att jag alltid blir brunhårig i slutändan:P tss illa.
Fail på mej, skulle göra ett hjärta till pushing daisies intro. gick väl sådär:P haha hade väl varit bättre om ned hade varit på skärmen istället:P haha^^ iaf jag älskar den serien nu<3
Min söta Ester<3 puss puss på dej, min gamla kissenisse som bor hos mormor<3
Min feta Kirachan<3 hihi gose kisse
Haha sitta leka med kameran när emma duschar har man gjort många gånger:P hahaXD
avslutar med en bild på mitt fina armband ja fick av mormor.
hörs imorgon eller nått. chu<3

varför är det lättare att vara liten?

Suck, min röst är typ borta, kommer och går. ena stunden kan ja prata sen dör den liksom ut. jag måste upp till ica med köpa nya halstabletter och en sockerdricka eller något som river lite i halsen.
Kira har legat och gosat med mej hela natten:P min lilla kramiga kisse<3 simon är hos Eric med Emil och lanar. får se när han kommer tbx hem.
men men jag hoppas rösten är okej nog att gå till praktiken imorgon gillar inte att vara hemma, men känns dumt och gå till praktik i en affär när man sedan inte kan prata:S blir lite skumt då kanske. aja.
nu ska ja dricka lite kaffe, göra mej i ordning och dra upp till ica eftersom jag kan inte be någon gå upp åt mej:S haha lat jag låter men får bli tjock halsduk så borde väl halsen klara sig.
vi hörs, nu ska jag läsa nya ViVi:D chu<3

all i ever wanted, all i ever needed

Moshi Moshi!
Är sjuk, ont i foten fortfarande men har börjat gå över, var väl som sist muskelinflamation. hur lyckas jag?
ont i halsen på det, snurr i huvudet och illmående. yay vad jag är grym.....not!
men iaf, på torsdag ska jag se till att gå till min praktik, har sjukanmält mej så min röst får komma tbx-
såg precis nya gossip girl avsnittet, mihihi länge sen sist. men aja är trött och orkar inte tänk, ska dra mej till sängen tror jag. vill ha en mysig kram och lite te^^ haha kira ligger visst redan och sover så ska göra honom sällskap.
chu<3

CAWAII

gife me plx *puppyeyes*

åka buss

ja sitter på en gamal skrutt swebus på väg tbx till mullsjö, får se om man har tur o emil ska in till jkpg annars får ja sitta i typ 50 min o vänta. tack mormor som gav mej mat innan ja gick. synd bara att mitt laptop bateri e paj så ja kan inte kolla färdigt på pushing daisies:( bara 2 avsnitt kvar ju. omg det e så bra tackar nils som rekomendera den, den serien får en alltid att le. men ska väl läsa lite kan inte sitta på mobilens internet hela vägen hem. vi hörs chu chu<3

Zzz

Nu kom jag hem från mormor, ligger o latar mej i sängen, ska kolla något avsnitt av serien och vänta på att emma ska höra av sig, sen blir träffa thilda och Hanna, hanna har jag inte sett på typ länge... ska bli trevligt.
har fått en gasbinda liknande sak till foten av mormor nu så nu ska la smärtan försvinna när jag inte kan flytta runt foten som jag gör:P haha muppigt.
men men fåår sms från emma femmaa nu, oh diss^^ tss men aa ska nog dra med henne och handla mat sen när hon slutat:D hihi fick föresten ett Ûber fint armband av mormor visar sen ja loovar:) oh har myst me Ester. kisse kärlek saknar kira som bara den, men nu ska ja dra ner till stan, emma femma behöver mig. chu chu<3

21 Januari

Moshi Moshi!
Seg jag är, fastna inne på msn igår natt och framför pushing daisies typ bara 5 avsnitt kvar eller något.
haha mysigt, kom typ nyss ur duschen. ska snart till mormor som bjuder på lunch idag:) mys. sen blir träffa emma och thilda ikväll. lär la säkert hamna på världens ir något ikväll, får se vad som sker, ska försöka dra med emma med och hon har tid<3
men hmm ska nog dra till mormor redan nu, känner att jag måste linda foten gör fortfarande ont i den när jag går:S undra vad jag gjorde med foten igår:( aja det går väl över efter ett par dagar, e ju inte första gången det händer.
men vi hörs sen. chu<3

utpumpad

Moshi Moshi!
känner mej trött o seg. imorse drog ja in till stan, köpte underkläder och en ny hoodie som e helt underbar hah emma blev super avis >< haha
sen köpte jag kisse mat och gick hem till sanna. satt med lilla jolene i knät och hon bara satt och log och var så glad. cawaii (^_^) fika och prata på om körkort, lägenheter, katter osv.
sen åkte jag hem åt middag med mor, drog sen efter det o kolla in emmas nya PLACE^^ så fint så fint så. älskar hur söt lägenheten var. hjälpte henne diska, skruva ihop möbler, fixa kläder, bädda sängen och sånt. hon bjöd på starkt kaffe och negerbollar:D jummy. sen blev det pratstund och mys, skönt att bara kunna pladdra av sig med någon som känner och förstår mej<3 massa kramar blev det och planer inför helgen.
nu ska jag nog tvätta bort mitt smink, ta lite sallad och glo på pushing daisies som jag blivit helt kär i<3<3 så underbar så det inte är sant.men men vi hörs imorgon.<3

20 januari

Moshi Moshi!
Ska snart dra iväg med spårvagnen ner till stan för en shoppingrunda, sen fika med sanna panna:D och senare blir det dra hem till emmas nya lägenhet och hjälpa henne där, plus massa girl talk:D
imorgon blir det mest troligen världens eller något med thilda, får se. men nu ska jag leta reda på mina benvärmare och sen dra iväg ut till spånkan, hörs framåt kvällen eller när jag är hemma och käkar. chu<3

have i?

Ned: I’m not a big fan of the hug,

Chuck: Then you haven’t been hugged properly. It’s like an emotional Heimlich. Someone puts their arms around you and they give you a squeeze and all your fear and anxiety come shooting out of your mouth in a big wet wad and you can breath again.

i miss that kind of hug

Yay internet funkar nu

hihi fick tag på simon och han fixa internet:D happy chei igen, gillar verkligen inte mammas ûber sega dator med typ 80talets msn, allså det är första msn som kom ut^^ haha ser så fel ut. och dessutom har hon värsta mupp tangentbordet. men nu är jag nöjd, har min dator och jag kan kolla klart på min serie sen.
har varit hemma hos mamma och varit hos mormor hela dagen. skönt att bara vara hemma och mysa<3
som jag trodde så va första mormor sa: " men gud vad har du gjort med håret?:O" haha ja visste att hon skulle säga det, hon verkar iaf vänja sig vid det och förstod att jag inte ska vara platina blond, för det vill jag inte vill bara ha tbx min naturliga hårfärg igen så:D mörk askblondt/ljust brunt lär det bli tillslut, palla inte det mörka jag hade:p haha men som mormor vet så lär det säkert bli mörkt sen igen, jag kan aldrig bestämma mig. haha konstigt att mitt hår inte ramlat av en så mkt som jag slitit på det efter alla dessa år:P
men men känner att jag mår bättre nu, mådde iaf inte bra på bussen men tur så har man ju roligt folk som får en att tänka på annat:
haha tanten på andra sidan av mej bara glodde för ja inte kunde sluta garva:P haha xD
kul var det iaf:D vi gillar såna människor.
drack nog lite för mycket kaffe med och lite för lite sömn tror det kan bero lite på att jag mådde dåligt på bussen:S hoppas på bättre sen när jag åker tbx.
nah om man skulle krypa ner och kolla på lite serie och få lite sömn som jag missa förra natten? hmm nörda lite msn till kanske, osp spam skriver^^, typ iaf.
men men skriver mer imorgon för nu känner jag hur trött jag är och att jag behöver vila så chu chu<3
(bilder får komma imorgon Zzzz)

lol

Seriöst jag är trött, sitter och väntar på att emma ska ringa, dryg kollar på halv åtta hos mej.
fortfarande irriterad på min dator som internet  inte vill funka på men men det ordnar sig väl. mammas dator funkar ju.
Imorgon blir det iaf en shoppingrunda, sen fika me Sanna och sen blir det väl träffa emmafemma.
ska väl åka o kolla in hennes lägenhet sen. e nyfiken juuuuu. sen blire se klart pushing daisies om jag inte slocknar på direkten ikväll.^^ haha. vi hörs.


Lite snygga kläder från yesstyle att dregla över:D chu<3

GAAAAAAAAAaaY

Ja hatisk här, suck får inte internet att funka på min laptop, som vanligt fular mammas internet sig och inte funkar på den. grr skit samma då får väl sitta på msn från typ 80talet och en dator som e segare än en snigel. Gay

Moshi Moshi!

Bussbloggar:P
lol jag är trött och nervös, fattar inte varför jag har så svårt att åka buss, men iaf nu sitter jag och är påväg till saknade norrköping:D mihihi glad chei.
när ja kommer hem blir mat hemma hos mamma och sen måste ja inte till stan, smart som är så glömde jag det viktigaste hemma:S suck typiskt mej iaf får dra förbi och köpa nytt inte mer med det. nu ska jag roa mig med msn och fb.:D chu

19 Januari

Moshi Moshi!
Oh snart bär det iväg till bussen:D längtar, ska bli skönt att få komma bort lite och umgås me mina brudar:D mihih<3 i cant wait!!! ^^,
hehe ska bara packa datorn så e jag klart:D skriver väl när jag e framme i norrk. chu<3

snabbis

Tänkte uppdatera en liten snabbis, är trött men för uppspelt förattsomna. oj aja orkamin mellanslag muppar sig lite i mellan åt:P haha oj:P strunt samma det går att läsa en då:P
Oh imorgon åker jag till norrk, har inte varit hemma där sen typ i höst, ska bli mys med emma och kolla in hennes första egna lägenhet:D mihih pepp pepp. ska försöka hinna träffa sanna, vill hinna träffa Martin, Chrille, Lise, Thilda. ja typ alla jag saknar, haha kommer typ sitta spam sms imorgon på bussen. hoppas min dator inte muppar sig så kanske jag kan vara inne på msn och fördriva tiden eller kolla på pushing daisies<3
mihih mi lajk i:P så skön och underbar serie. nu ska jag lägga mig och hoppas att jag kan somna så jag orkar upp imorgon. vi hörs. chuchu<3

18 Januari

Moshi Moshi!
Gäsp, suttit och prata med mor i typ en timme i telefonen, haha ska försöka träffa min kära kusin  Sanna Panna när jag drar till norrk i veckan:D hihi känns skönt, ska fixa med bussbiljett och sånt senare, packa väskan och grejer.
Men nu blir dricka färdigt kaffet, göra mig i ordning, dra till bibblan, hämta ut mitt yves paket, ica osv. så ska springa runt lite sen måste jag städa.
Mamma har redan börjat hjälpa mig hitta lägenhet i norrköping, saknar norrköping enormt, saknar emma, thilda, lise och saknar emmas, Mickas och våra tjejkvällar vi hade med skräckisar, komedier och skärpmat:D haha kärlek på det. men men nu ska jag snygga till mig o inte sitta här med världens morgonfrisyr och oborstade tänder:P
Vi hörs senare, måste se till att röra på mig kira har slut på kattmat. chu chu<3

When something end something new is supose to begin

Moshi Moshi!

Mycket som sker just nu men men, som sagt simon och jag har gjort slut, det är gemensamt så sluta fråga. om jag vill berätta mer detaljerat så gör jag det, just nu är det bara dom närmsta som vet<3 tack för att ni finns där.
Just nu har jag planerat in en resa till norrköping i veckan, hoppas att tågen /  bussarna kommer gå som dom ska, behöver komma bort från allt ett tag innan jag börjar praktiken och sånt.
så imorgon ska jag till bibloteket, låna lite nya böcker, packa väskan lite så jag kan åka hem på onsdag ir torsdag. måste köpa kattmat och kira imorgon med så ska fixa lite små ärenden då.
men men har inte så super mycket mer att säga utan ikväll ska jag ta det lugnt och reda ut lite saker och jag lova Nils, kolla på Pushing Daisies! :P haha håller på att fixa hem den nu så.
hehe nu ska jag ta lite te och ett äpple. vi hörs.

17 Januari, var ett par dagar sen

Moshi Moshi!
För mycket har hänt, för lite har hänt, har helt enkelt haft för mycket tankar på allt som pågår i mitt liv just nu.
Har fått praktik på gittans syhörna, börjar måndag den 24 januari klockan 10, har även möte samma dag:S
får se hur detta kommer gå, en aning positiv är jag väl men som sagt får se vad som händer med den saken.
Verkar som jag borde säga att simon och jag har väl brutit upp, inte tillsammans längre, vad vi är just nu vet jag inte längre :s vänner skulle jag väl tro. men är bara inse att det är över helt enkelt.
Så hmm vad händer med mitt liv nu? måste hitta egen lägenhet, vart? bo kvar här eller flytta tbx till norrköping, jag är lite lost på den fronten just nu:( inte så glad är jag men antar att det är bättre att göra slut en fortsätta bråka om någon som ändå aldrig verkar lösa sig. hur painful it might be.
Geesh nu ska jag ta och mysa med kira och ringa mor min, uppdaterar lite mer sen. chu<3

13 Januari

Moshi Moshi!
Brr vakna upp iskall, är nästan lite för kallt här inne, tur att man har en varm kira som gärna kommer och lägger sig på en och majuar:P haha
Har varit upp sen halv 11 idag, har suttit i köket med kira och läst<3 myspys, har fortfarande ont i halsen så piggade upp mig med att beställa hem lite grejer från yves, får ju hemligt paket och en ring:P hihi älskar deras hemliga paket, sist fick jag yria läppstift och nagellack som jag för den delen älskar<3<3 så fina färger och bra. Inte testat på djur heller. det är det jag älskar med yves, mycket ekologiskt och inget testat på djur. kan det bli bättre?
iaf nu ska jag dricka lite energy drink och bläddra i nya happie nuts:D så vi hörs sen. chu chu<3

12 Januari

Moshi Moshi!
Zzzz jag är sååå trött, förkyld känner jag mig med, min hals gör ont och mina ögon gör ont,しょぼん suck detta betyder bara förkylning :S och kira som väckt mig x antal gånger sen jag gick och la mig, han puffa mig i ryggen sen puffa jag bort honom och det sluta med ett slag i ansiktet,パンチ! suck asså den lilla bajsungen.

 

Hmm känner mig inte på bästa humör idag, simon bara surar för kira springer runt, han är en katt det är vad han gör,にゃー skyll dig själv när du har data sladdar under bordet .geesh har sagt åt honom att lägga dom på bordet men lyssnar han, nej, lättare att sura på stackars kira som bara vill leka.むっ

Aja nu ska jag dricka mitt kaffe och bläddra igenom nya Ageha. chu chu キスマークså länge<3

 


Cute and sexy underwear

Vilken tyckte ni var snyggast??
haha jag fastnar lätt framför yesstyle

Varför måste YesStyle ha så sjukt snygga skor?!?!


oh dregel


oh gife me plx<3


Lazy me

Gäsp, är trött, sovit dåligt inatt, vaknar i omgångar av konstiga drömmar och sen runt 5-6 var kira igång och hoppa på mig och ville få upp mig, sluta med lite lek i sängen och så somna jag om när han gick och åt. dröjde visserligen inte lång stund innan han var tillbaka och börja mjaua i örat på mig igen^^ lol min lilla kisse nisse.
idag ska jag nog bara ta det lugnt, får se om jag kan få simon att gå till ica eller om jag själv måste gå, glömde köpa mjölk och toapapper igår:S geesh alltid något jag glömmer haha.
lol lurade precis in kira i transport buren^^ mupp där kan han sitta och lugna ner sig lite medans jag skriver färdigt, han leker med garn bollen jag gjort där inne:P
Nah kommer lite bilder på kläder jag sitter och dreglar över, önskar dom fanns i min garderob som för den delen jätte gärna får vara en walk in. oh saknar att ha det. aja iaf bilder:
Oh om man bara var lite rik, skulle åka till japan, korea, kina och alla andra underbara ställen, jag hoppas att jag iaf kan komma till Tokyo innan jag dör, det är ett av mina mål. ge mej en ny vinst lott igen, i needz cash.
aja nu ska jag dricka mitt kaffe och bläddra genom lite japanska bloggar<3
Chu chu darlings<3

11 Januari

Moshi Moshi!
Läkare besöket idag gick väl ....mja orka dra det ibloggen, efter det var det iaf möte på af en snabbis, sen till bibblan, apoteket och ica. när jag kom hem blev det äta en macka och sen somna en stund med en kisse i famnen. tror seriöst jag börjar bli sjuk, jag somnar aldrig under dagarna annars:S suck ont i halsen har jag med, är väl bara fortsätta dricka te och hoppas på det bästa.
Jag har slösat lite för mycket tid ikväll fram för wow, blogg och fb känner jag i huvuder:S geesh saknar min kusse Joel:
Ninja bilden från hans Facebook^^ min mupp Kusin jag inte sätt på typ ett år snart <3 saknar han.
Iaf ska väl vara lite social på msn och sen drar jag mig nog till sängs med kira och läser.
chu chu<3

Take Me Away My Prince


XOXO

Lite bilder:

Lol

Syns det vilken dag jag börja testa bloggtrafik?

haha^^ sånt gillar man:D http://www.bloggtrafik.nu/ om någon mer vill testa det:D

9 Januari

Moshi Moshi!
Känner mig entligen utvilad, somna med en liten kira halvt över mig:P och en bok på huvudet^^ haha så typiskt mig. läser isande eld just nu, riktigt bra älskar såna böcker:) och sen att man har en kisse hos en gör ju saken ännu bättre, han har sovit hos mig hela natten:D vi låg och lekte lite i sängen imorse haha, han har blivit en liten tjockis <3 så söt. får nog sluta ge honom så mycket kattgodis^^ haha min lilla knubbis.
Men men får se vad som händer idag, måste diska för simon vägrar ju göra det trots han sagt att han ska göra det i typ en vecka nu:S geesh undrar när han kommer hem idag, han har inga nycklar med sig så kan inte gå någonstans direkt. aja han får la skylla sig själv.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och läsa lite bloggar. hörs sen. chuchu<3
Min bebis Kira-chan<3<3<3 haha älskar hans uttryck på bilden

Last few words

나보고 떠나라고 할 땐 언제고
떠난다니까 어쩌고
미친 사람 취급만해
정말 힘들어 boy slow down
아무런 말도 못한 채 울어
나보고 떠나라고 할 땐 언제고
떠난다니까 어쩌고
미친 사람 취급만해
정말 힘들어 boy slow down
아무런 말도 못한 채 울어

2 Different Tears

Gave me two different tears, butong diyanlei
Xing fuhan tong ku, xiang yang guang yushu
Suoyi henni suoyi aini
Rang wo henni rang wo aini

Meitian xin qing quti hui suoyou cheng zhang deziwei moyouni de xiang pei
Moxin zuozai chuang qian liu xiaxin suide lei shui ba hui yinian cheng hui

Suoyou yizeng geiwo liuxia ditong ku
Suoyou yizeng geiwo zhao sheng huo degudu
Buxing fushi renshu kewo zui kanbu qing chu
Budan huicheng huan you renhedi xing fu

Gave me two different tears, butong diyanlei
Xing fuhan tong ku, xiang yang guang yushu
Suoyi henni, danshi wo menzeng jing neiyao tian mi
Suoyi aini, danshi zeng jing liuxia beishang huiyi

Xinhai zanbu ting liulei wufaqu anwei wo ziang bani zhong xin wanhui
Dang ni xuanzhai moyan yidui touye buhui buqu guan wotong chexin fei

Suoyou yizeng geiwo liuxia ditong ku
Suoyou yizeng geiwo zhao sheng huo degudu
Xinzai aihen zhong chongfu sinian zai kong zhong piao fu
Mofa hui cheng huanyou renhedi xing fu

Gave me two different tears, butong diyanlei
Xing fuhan tong ku, xiang yang guang yushu
Suoyi henni, danshi wo menzeng jing neiyao tian mi
Suoyi aini, danshi zeng jing liuxia beishang huiyi

Why do I still feel this way when I know there's nothing left to say
Should you leave, but I loved you in the first place, wanna erase you without a trace
Try to tell myself that I need to hate you with the pain that you put me through
But, ah, that's the reason why I still miss you, no matter how hard I try

Gave me two different tears, butong diyanlei
Xing fuhan tong ku, xiang yang guang yushu
Suoyi henni, danshi wo menzeng jing neiyao tian mi
Suoyi aini, danshi zeng jing liuxia beishang huiyi

Gave me two different tears, butong diyanlei
Xing fuhan tong ku, xiang yang guang yushu
Suoyi henni, danshi wo menzeng jing neiyao tian mi
Suoyi aini, danshi zeng jing liuxia beishang huiyi

hmm

varför verkar min blogg lösenordsskyddad? jag har inte satt det så:O:O
hmm måste fixas på något sätt, aja lite bilder på kläder jag hittat på yesstyle som jag vill ha:

7 Januari

こんにちは
oh seg dag, tänker spendera dagen genom kolla på gamla och nya anime serier tror jag. orkar inte göra så mycket, måste iaf bläddra igenom egg beauti som jag fick tag på igår:D hihi har längtat efter den^^
Men  nu lite melon och kaffe, är trött och seg efter legat och läst hela fm, somna inte heller förens runt klockan 5 imorse:S illa illa, aja nu kaffe och egg beauti<3 hörs senare.
Jmagz <3<3

Lol:P

Moshi Moshi!
Har gjort en japansk blogg, blir lättare för mig att följa mina japanska bloggar jag läser och jag har tänkt mig försöka skriva på japanska där i^^ jag måste ju lära mig:
http://ameblo.jp/mewwie/
hihi ska se om jag hittar hur man fixar designen och sånt, lite klurigt eftersom hela är på japanska men jag ska lära mig:P chu chu<3
ドキドキ恋の矢ラブラブ音譜ラブラブ!キスマーク('-^*)/
Smile and be happy

Black and White


6 Januari

Moshi Moshi!
Seg dag, haft värsta skumma drömmarna inatt om mig själv och folk runt omkring mig:S
spenderat dagen hos simons mormor som bjöd på familjemiddag, vad mysigt och äta god mat, åt mest kyckling, kalkon och frukt^^ känner att jag har fått tillbaka detta med inte äta kött igen. hmm får se hur det blir med den saken.
Såg att jag gått upp i vikt :O 2 kg så nu väger 47 igen. hmm tror jag före drog 45 kg men men det är ju bara jag, iaf lite bilder:
Lite tråkiga bilder jag gjorde om i mitt poladroid program:P skriver kanske lite mer sen. chu chu<3

Bilder från igår

Här kommer bilder från igår, ladda inte upp dom igår för internet krånglar när jag gör det och simon körde arena.
Hittade efter ett tag datum knappen i kameran så man ser när alla bilder är tagna^^

Det var lite Bilder^^ hihi idag ska jag bara ta det lugnt och läsa böckerna jag låna från Bibloteket igår, kanske lägger mig ett bad och läser sen, det är mysigt och avslappnande.:)
Men nu ska jag läsa nya Popteen:D:D:D:D:D so happy<3 älskar dessa japanska tidningar ge mig prenummeration på dom tack:D och en poladroid kamera plx.
Hörs senare babes<3 Chu chu<3

what to do

Moshi Moshi!
Sitter och känner mig allmänt barnslig, haha lyssnar på scooby-doo påminner mig om när jag var liten, lite mysigt så där, kira ligger i min säng och sover på min kudde^^ haha sötmissen.
Idag blev det en sväng till bibblan, låna fyra nya böcker, en om katter som redan är utläst^^, två fantasy och en skönlitratur. geeky jag är då, kul att drömma mig in i böckerna, ger mig insperation<3
En sväng förbi ica också, köpt hem mer blekning^^ snart dags att bleka håret igen, spännande att se hur håret blir. nyfiken nyfiken.
har ont i magen, funderar  på att ta ett bad men känner ingen lust för det, kanske återgår till min bokläsning eller så läser jag nya Ranzuki jag fick idag^^ hmm det gör jag. chu chu<3

4 Januari

Moshi Moshi!
Hmm hur ska detta året bli? sitter just nu och dricker kaffe, ska snart slänga in mig i duschen och sen dra ut på en promenix, måste lämna in mina böcker på bibloteket innan dom stänger idag, tänkte även passa på att köpa hem ny blekning till håret.
Hmm får se vad annat som händer idag, ska iaf läsa lite bloggar nu och sen in i duschen, vi hörs senare bluggen^^
Chu<3

Tears of regret.

Just nu vill jag ha en stor kram, något att äta på och åka bort på en resa. se solnedgång, vatten, sandstrand, rolig shopping, bla bla bla varför kan inte drömmar slå in? varför krosas dom bara?
suck, för mycket tankar just nu skriver mer imorgon.

FB när man har tråkigt


3 Januari

Hmm kommer detta bli ett bra år eller inte?
Moshi Moshi!
Är trött, känner mig små sjuk, vill åka till norrköping träffa mormor, emma, mor och alla<3
hmm måste försöka fixa så jag kan åka hem någon dag snart.
För mycket tankar i huvudet just nu men skit samma får väl se om man kan lösa det eller inte.
Tror jag stannar inne idag, har ingen ork eller lust att göra något:S aja vi hörs. chu

nytt år^^

Moshi Moshi!
Nytt år, nya löften att hålla^^
haha sitter här trött och väntar på att kaffet ska blir klart, har fixat en ny design nu till våren, känns lite för kärleksfull kanske? haha ge mig kommentarer plz på vad ni tycker om den:D
Funderar på att kanske rita en egen design för hand bara för att göra den extra cool, men får se om jag orkar och hittar tillräckligt med insperation för det. skulle vara cool att göra det, mer mig då, japanskt, anime, musik, djur osv massa mig helt enkelt^^ haha får se hur det blir med den saken. tål att funderas på iaf.
Nah nu ska jag hämta kaffe och läsa nya Jelly:D chu chu<3

Tävling

Jag är med och tävlar på www.joji.blogg.se såna Kawaii örhängen<3
håller en tumme att jag kanske kan vinna^^ mhihi. Chu<3

2 Januari

Moshi Moshi!
Sitter här och börjar bli lite små hungrig ska snart laga mat, blir strimlat kött och ris idag^^ mumsigt och lite grönsaker förstårs.
Väntar bara på att simon ska diska först, segisen som typ aldrig diskar :S okej efter lite tjat så diskar han men endå.
strunt samma, kom nyss ut ur duschen, så skönt att duscha dock luktar mitt hår blekning när det är blött:( haha om ca 2 veckor blir det blekning i hela håret :O oj oj undra hur det blir, tar väl ca 2-3 gånger innan mitt hår faktiskt blir blondt, inte för jag ska vara platina blond utan mer askblond hade jag tänkte mig. får se har silverschampo hemma så gör inget om det skulle råka bli orangt första gången^^ haha inte första gången jag bleker håret så jag vet ju vad som kan hända.
men men lite bilder från idag och igår innan jag går och lagar mat:
Drack cider på nyårsafton
Satt med kira i badrummet när dom börja smälla raketerna
Mitt gosedjur har fått mössa, halsduk och vantar^^
vad töntig jag kan vara ibland:P
Mm Pop Pop Popcorn
Mysigt
En sömnig Kirachan
Avslutar med dagens outfit^^, mysig tröja från gina och over knee strumpor:D
Nu ska jag laga mat, hörs sen. Chu chu<3

2011

1. What did you do in 2010 that you’d never done before:
- Hmm, i dont think i did anything new :O

2. Did you keep your new years’ resolutions, and will you make more for next year:
- i think i kept them all and i have like 4-5 for this year

3. Did anyone close to you give birth:
- Yes

4. Did anyone close to you die:
- No, thank god

5. What countries did you visit:
- sadly noon, or dont think finland really counts^^

6. What would you like to have in 2011 that you lacked in 2010:
- more skills in something:P and be more fit^^,

7. What date from 2010 will remain etched upon your memory, and why:
- hmm i think the move from kholm to mullsjö, i guess.^^

8. What was your biggest achievement of the year:
- hmm, dont think i did anything that great

9. What was your biggest failure:
- no driverlicens? i guess or maybe that i found out im allergic to animals:(

10. Did you suffer illness or injury:
- nothing really bad but yeah

11. What was the best thing you bought:
- My Camera ^^ <3 lol

12. Where did most of your money go:
-  Food, bills, hair dyes and cloths i think^^

13. What did you get really, really, really excited about:
- hmm my camera? lol i have no idea

14. What song will always remind you of 2010:
- Like a G6  xD haha or hmm.....Cant nobody

15. Compared to this time last year, are you:
- more hot-headed and temperamental:
- nope.

16. What do you wish you’d done more of:
-Saving money. T.T went to new citys and countrys

17. What do you wish you’d done less of:
- Shopping maybe

18. How did you spend Christmas:
- Sleep, gifts, food, Candy. lol with my boys

19. Did you fall in love in 2010:
- öm, hmm maybe^^ haha

20. How many one-night stands?
- noon have a bf ><

21. What was your favorite TV program:
- Gossip Girl, ANTM, 2ne1tv:P and a few more. ^^~

22. Do you hate anyone now that you didn’t hate this time last year:
- haha no comments xP

23. What was the best book you read:
- i don’t know… they were all pretty good (:

24. What was your greatest musical discovery:
- lol like alot of music this year so gona go with that^^

25. What did you want and got:
- lol think i got most of the things i wanted^^

26. What did you want and not get:

- hmm a xmas at home with granny and mom

27. What was your favorite film of this year:
- öm lol i have no idea

28. What did you do on your birthday, and how old were you:
- lol nothing really this year, turned 20^^ so went to buy alcohol xD

29. What one thing would have made your year immeasurably more satisfying:
- a trip to asia

30. How would you describe your personal fashion concept in 2010:
- i don’t know. more Gyaru style maybe

31. What kept you sane? For most of the year:
- friends, bf, music.

32. Which celebrity/public figure did you fancy the most:
- dont know~ some korean one i guess ><

33. What political issues stirred you the most:
-  wtf. okay i admit i’m not into political issues at all.

34. Who did you miss:
- old friends

35. Who was the best new person you met:
- quite a few of them <3

36. Tell us a valuable life lesson you learned in 2010:
- do anything you want but make sure you like it. lol

37. Quote a song lyric that sums up your year:
- hmm i reached in to the skys that one maybe or im gona go with i dont care ee ee ee haha 2ne1^^

38. Where did you begin 2010:
- with my boyfriend and cat

39. What was your relationship status by Valentine’s Day:
- together with my bf

40. Were you in school anytime this year:
- No :)

41. How did you earn your money:
- hmm, half working lol?

42. Did you have to go to the hospital:
- once, but nothing bad

43. Did you have any encounters with the police:
- nope.

44. Would you relive 2010 over and over again:
- hmm nah im good

45. What did you purchase that was over $1000:
- nothing, i think

46. Did you know anybody who got married:
- i dont think so.

47. Has anyone betrayed you in 2010:
- hmm lets leave it at no comments^^.

48. Where do you live now:
- With my cat and my bf

49. What’s something you thought you’d never do but did in 2010:
- lol play so much wow instead of working out? lol i dont know xD

50. What has been your favorite moment:
- loads and loads of them. i can’t choose a fave.

51. What’s something you learned about yourself:
- i cry, sing and smile alot T.T~

52. Were you in a relationship this year:
- yes i was and still are

53. Would you say you’ve changed since the beginning of this year?
- yeah i would.

54. Do you think 2011 will be better or worse:
- hopefully better, but u never know, i have my wishes


1 Januari 2011

Moshi Moshi!
Nyårsdagen idag då. Hur mår alla? haha jag mår toppen bortsätt från den halva förkylning jag har:P men men det löser sig, ska ta och städa lite idag tror jag, behövs här hemma, inte för jag tror simon tänker hjälpa till så mycket men tänker tvinga honom till att diska. Iaf idag ska det städas och ta det lugnt, får se om något annat händer, inte för jag tror det men men. aja skriver mer lite senare idag. Chu chu<3

En halv timme senare

Moshi Moshi!
Har spenderat senaste halv timmen i badrummet med kira som blev jätte rädd när raketerna börja smälla. Han sitter under mig förtillfället. min stackars lilla pojke:( var nog lättare när han var liten, har för mig han inte var så rädd förra året. hmm oh jag.
Men iaf mina nyårslöften för i år då:
hmm
  1. Inget mer godis, ska sluta med det igen
  2. ingen läsk, det är bara onödigt socker dessutom är mineralvatten godare
  3. skaffa gymkort och träna minst tre gånger i veckan så jag kommer igång igen:) (denna kommer jag hålla:))
  4. Hmm funderar på att äta mindre kebab/gyros (får se hur det går med den saken, funka för några år en då jag inte åt pizza och sånt på tre år:) )
  5. skaffa något vettig att göra på fritiden
Så detta får la funka, har något att gå efter^^ haha fast har redan slutat med godis och läsk dricker jag bara ibland^^ och gymmet här öppna för typ 3 dagar sen:P så haha passar bra:)
Men men nu ska jag vara lite social med folket på skype och sen dra mig till sängen och kolla på the hills ir nått. hörs imorgon chu chu<3

RSS 2.0